De Toren Book 17 Icon Wine (uitverkocht)

231,75

Excl. BTW: €191,53

Prijs in spaarpunten: 700

Excl. BTW:
€191,53
Prijs in spaarpunten:
700
Model:
75 cl
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
24
Merk:
De Toren
Omschrijving
One of the best wines of South-Africa

BOEK XVII heeft een weelderig boeket van crème de cassis, fruitcake en vijgen met een opzichtige smaak. Deze volle, turbo-geladen wijn is echter zo zijdezacht en verleidelijk dat zijn charmes onmogelijk te weerstaan ​​zijn. Eerder verkozen tot de beste luxe wijn van Zuid-Afrika, heeft het ultra-luxueuze Book XVII zich onlangs ook de titel verworven van de hoogst gewaardeerde wijn ooit van Zuid-Afrika door de gewaardeerde Amerikaanse uitgever Wine Enthusiast Magazine.

Een eerbetoon aan de wijnbouwwijsheid, het onderzoek en de nauwgezette documentatie van de oude Romeinse filosoof Plinius de Oudere, deze wijn in beperkte oplage, geproduceerd in samenwerking met het in Luxemburg geregistreerde bedrijf Expression Unique SARL, verdient zijn illustere plaats op de wereldmarkt. wijn podium. Op dezelfde manier waarop Plinius de betekenis van wijnbouwpraktijken in het wijnbereidingsproces benadrukte, zo is Boek XVII het resultaat van 20 jaar uitvoerige registratie en analyse van talloze wijngaardvariabelen, van bodemsamenstelling en weersomstandigheden tot oceanografische invloeden.

Met behulp van ultramoderne apparatuur, zoals infrarood-luchtbeelden, worden specifieke wijnstokken uitgekozen voor het maken van deze uitzonderlijke wijn, waarvan de teelt en voeding op individuele basis wordt uitgevoerd door toegewijd personeel dat bekwaam is in de kunst van het nauwkeurig wijnmaken. Met zijn eerste jaargang in 2010, en met niet meer dan 1200 exclusief genummerde flessen die bij elk jaargang worden geproduceerd, staat Boek XVII klaar om een ​​icoon van de geschiedenis te worden, en een die Plinius ongetwijfeld zijn begeerde zou hebben gegeven. Stempel van goedkeuring. Handgemaakt en vervaardigd in Privékelder De Toren.

Voor optimaal genot minstens een uur voor consumptie decanteren. Het wordt aanbevolen om deze wijn op een optimale temperatuur (15 - 18 graden Celcius) te serveren.

Verouderingspotentieel
40 jaar + verwacht

Pairing
Cubaanse sigaar