Fairview Goats do Roam Red

8,69

Excl. BTW: €7,18

Prijs in spaarpunten: 40

Excl. BTW:
€7,18
Prijs in spaarpunten:
40
Model:
75 cl
Levertijd:
3-4 werkdagen
Spaarpunten:
1
Merk:
Fairview
Omschrijving
Rode blend met Cinsault, Durif, Grenache, Malbec, Mourvedre, Syrah, Tannat, Tempranillo en Viognier uit Zuid-Afrika

Charles Back - Fairview
De jonge Charles Back I, een immigrant uit Litouwen, landde in 1902 op de kusten van Zuid-Afrika. Met een sterke arbeidsethos en passie voor wijn bouwde hij al snel een bloeiende wijnexportonderneming op. 

Na zijn dood in 1955 schonk hij een wijnboerderij aan elk van zijn twee zonen, bij wie hij ook een geest van inspanning had bijgebracht. Eén zoon, Cyril Back, ontving Fairview, waar hij woonde met zijn vrouw Beryl. Samen hebben ze in 1974 voor het eerst met succes hun eigen wijn gebotteld en begonnen ze de eerste openbare wijnveiling van de Kaap. De zoon Charles Back II nam na het overlijden van vader de boerderij over. 

Vanaf het begin wilde Charles de dingen anders doen, zoals mediterrane druiven Viognier, Tempranillo, Sangiovese en Petite Sirah introduceren in de Kaap. 

In 2014, toen Charles de International Wine Challenge Lifetime Achievement ontving, zie hij in zijn kenmerkende nederigheid: "Maar ik ben nog maar net begonnen te bereiken wat ik wil bereiken!"

Goats do Roam 
Ontdek bij Vinotheker.be deze Rhône-blend met typische aroma's van bosbessen, frambozen en pruimen met een vleugje hartige kruiden. Het heeft een jeugdige, sappige smaak met rijkelijk gelaagd bessenfruit en peper die in balans is met geïntegreerde eiken nuances. De smaak is zacht met fijne tannine en een lange frisse afdronk.
En voor z'n prijs moet je het niet laten.